Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Hodžić: Svi da zasučemo rukave i radimo u korist Ulcinja

On je istakao da nakon predizborne kampanje, koja je generalno bila mirna, sada svi politički subjekti moraju zasukati rukave i raditi u korist građanki i građana Ulcinja

Na lokalnim izborima u Ulcinju potvrđena je postojanost socijaldemokratske ideje u našem gradu, a Socijaldemokrate, sa 2 odbornika u lokalnom parlamentu, ostaju kredibilan politički faktor na lokalnom nivou, rekao je predsjednik ulcinjskih Socijaldemokrata Ćazim Hodžić.

On je istakao da nakon predizborne kampanje, koja je generalno bila mirna, sada svi politički subjekti moraju zasukati rukave i raditi u korist građanki i građana Ulcinja.

“Onaj ko dođe do većine neka vrši vlast, ali svi moramo raditi samo i isključivo u interesu naših sugrađanki i sugrađana. Socijaldemokrate će, kao i uvijek do sad, biti konstruktivan politički činilac, bez obzira na to da li ćemo djelovati iz vlasti ili opozicije. Svaki dobar prijedlog, nevezano od koga dolazio, spremni smo da podržimo i da se borimo za njegovu realizaciju”, rekao je Hodžić.

On je istakao da je zadovoljan rezultatom izbora, te da je u Socijaldemokratama, “sve vrijeme kampanje, vladala pozitivna atmosfera”.

“Nastavljamo dalje, sa jednakom posvećenošću i energijom, da se borimo da naš Ulcinj dobije mjesto koje mu pripada”, zaključio je Hodžić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve