Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

HGI u Podgorici: Tamo gdje se naš glas čuje, tamo gdje se o nama odlučuje

''Na mjesto koje simbolizira mjesto ukrštanja ljudi, energija i epoha, u samo srce Podgorice, donijeli smo duh Mediterana i razgovarali smo sa građanima našeg glavnog grada čiji ćemo sugrađani, barem u sledeće četiri godine, ponovo biti poslije izbora''

U okviru predizborne kampanje za parlamentarne izbore 11. juna, predstavnici HGI su danas posjetili centar Podgorice i razgovarali sa Podgoričanima koji su ih prijatno dočekali i pokazali interes za program i vrijednosti koje HGI promoviše.

„Na mjesto koje simbolizira mjesto ukrštanja ljudi, energija i epoha, u samo srce Podgorice, donijeli smo duh Mediterana i razgovarali smo sa građanima našeg glavnog grada čiji ćemo sugrađani, barem u sledeće četiri godine, ponovo biti poslije izbora”, kazao je predsjednik HGI, Adrijan Vuksanović.

Trg Nezavisnosti, ističe, je pravo mjesto odakle treba poslati poruke o pravom mjestu Hrvata u Crnoj Gori i Crne Gore u svijetu: a to mjesto je tamo gdje su manjina i većina jedna cjelina, tamo gdje su nastali i nacija i civilizacija, tamo gdje se naš glas čuje i tamo gdje se o nama odlučuje. Mjesto HGI je u parlamentu Crne Gore, a Crnoj Gori je mjesto u Europskoj uniji, na Mediteranu, na Zapadu.

“Želimo da ponovo zauzmemo mjesto za kormilom koje će nas sve zajedno usmjeriti k pravoj strani svijeta, k europskim vrijednostima, k zelenim ekonomijama, pravnoj sigurnosti, ozdravljenju obrazovnog sustava, ostanku mladih u svojoj državi, humanijoj i efikasnijoj zdravstvenoj zaštiti, razvoju kulture i umjetnosti i, iznad svega, ljubavi prema životu i čovjeku.“, rekao je Vuksanović i pozvao okupljene da na glasačkom listiću zaokruže broj 2 i izaberu Crnu Goru na pravoj strani svijeta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Merlin
02.06.2023-14:31 14:31

Hrvoje, nemate nikakvih šansi u Njegoševoj Crnoj Gori ! :)

Milena
02.06.2023-16:33 16:33
Reply to  Merlin

Merlin Monro ,ni ti.

dragan
02.06.2023-18:21 18:21

Svaka cast Gospodo! Respekt!