Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

HGI: Tamara Bogdanović izabrana za predsjednicu Foruma žena

Trenutno je studentkinja na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo u Kotoru

Predsjednica Foruma žena Hrvatske građanske inicijative je Tamara  Bogdanović, odlučio je Središnji odbor na sjednici u Tivtu, a na prijedlog predsjednika Stranke Adrijana Vuksanovića, naveli su u saopštenju partije.

Tamara Bogdanović

Tamara Bogdanović (1997.) rođena je u Kotoru. Osnovnoškolsko obrazovanje stekla je, kako su naveli, u OŠ “Narodni heroj Savo Ilić” te nakon završene Gimnazije, završava studije na Institutu za estetiku i kozmetologiju Le Pretige u Beogradu. Trenutno je studentkinja na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo u Kotoru.

“Još kao učenica, aktivno je sudjelovala u aktivnostima predstavljanja kulturne baštine rodnoga kraja kroz razne školske programe, UNESCO kampove i projekte očuvanja nacionalnog identiteta i razvoja suradnje s matičnom državom Republikom Hrvatskom.

Takođe, članica je i kazališne sekcije  HNV – a. U sklopu aktivnosti i djelovanja na očuvanju hrvatske kulture i tradicije , kao i predstavljanja  mladih Hrvata Boke sudjelovala je i na : Forumu mladih pripadnika hrvatskih manjina u Tavankutu, u projektu  Eco Heritage Task Force, sjednici zasjedanja Ženskog parlamenta u Podgorici, kao predstavnica HGI – ja”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve