Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

HGI podržala Mila Đukanovića

Pozivaju glasače i simpatizere Hrvatske građanske inicijative da na predstojećim izborima glasaju za Mila Đukanovića kako bi Crna Gora nastavila svoj prozapadni put

Hrvatska građanska inicijativa je na sjednici Centralnog odbora, najvišeg organa stranke, donijela odluku da podrži na predstojećim predsjedničkim izborima Mila Đukanovića, saopšteno je iz te partije.

“Od samog osnivanja 2002. godine HGI se bez kalkulacije borila za nezavisnu Crnu Goru, članicu NATO saveza i Evropske unije. Đukanović je uspješno predvodio sve te procese koji su Crnu Goru pozicionirali u zapadni civilizacijski krug, a što su i programski ciljevi HGI – ja. Svjedoci smo da su društvo i država od posljednjih parlamentarnih izbora nazadovali, a europska perspektiva ozbiljno ugrožena”, naveli su iz HGI.

Pozivaju glasače i simpatizere Hrvatske građanske inicijative da na predstojećim izborima glasaju za Mila Đukanovića kako bi Crna Gora nastavila svoj prozapadni put.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sajo
11.03.2023-13:06 13:06

Da ste nam zdravi i zivu -zajedno i da sklonimo okupatore da nam ne unistavaju CG ! MILO .Nego ko ??????””””

Kosovo
11.03.2023-13:27 13:27

Bog  ( MILO )je najaci Cuva CG od svakog zla okupatorskog koji oce da je sprze !Ima nas -Crnogoraca -Bosnjaka -Srba-Albanaca-Hrvata-Roma i drugih naroda koji ce mo je cuvat zajedno sa nasim dragim -MILOM -Koji je CG iscupao i oslobodijo iz kandzi od okupatora zato ga svi zajedno cuvamo i da ne budemo ponovo u klupko zamotani i okupirani -MILO SE JEDAN  RODIJO ZA SVE NARODE  CG!! ZDRAV I ZIV NAM BIO!!!