Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

HGI: Podrška koju smo dobili u Hrvatskoj za neke bolna

Delegacija Hrvatske građanske inicijative završila je službenu posjetu Zagrebu gdje je imala niz sastanaka sa predstavnicima političkog i društvenog života Republike Hrvatske.

Delegacija Hrvatske građanske inicijative završila je službenu posjetu Zagrebu gdje je imala niz sastanaka sa predstavnicima političkog i društvenog života Republike Hrvatske.

Delegacija Hrvatske građanske inicijative

“Posebno zadovoljstvo izražavamo zbog prijama kod predsjednika Zorana Milanovića, koji se susreo s nama uprkos otežanim okolnostima uzrokovanim epidemijom covida 19 i intenzivnim političkim aktivnostima koji su aktuelni ovih dana u Hrvatskoj. Ako se uzme u obzir i činjenica da je predsjednik Milanović prije samo mjesec dana boravio u Crnoj Gori, gdje se zadržao 27 sati i tri puta imao susrete sa hrvatskom zajednicom, onda je to jasan znak njegove brige i podrške koju nam iskazuje. Zahvalni smo predsjedniku Milanoviću na potpori koju je daje Hrvatskoj građanskoj inicijativi svjestan važnosti trenutka u kojima se nalaze Hrvati u Crnoj Gori i sama Crna Gora. Ne treba biti posebno politički pismen i s elementarno funkcionalnim logičkim aparatom pa to shvatiti i ne znajući sadržaj razgovora koji smo imali, a koji nas je dodatno ohrabrio i motivirao”, navode iz HGI.

Da je sastanak predsjednika Zorana Milanovića i Hrvatske građanske inicijative bio i više nego uspješan, kažu da najbolje svjedoče reakcije onih kojima, kako navode, nije drago zbog toga i koji bezuspješno žele iskriviti istinu kojima je svima očigledna.

“Hrvatska građanska inicijativa će i dalje razvijati dobre odnose sa službenim Zagrebom i jačati prijateljstvo Hrvatske i Crne Gore, što je jedna od njenih prirodnih i očekivanih misija”, navode u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve