Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

HGI izlazi samostalno na izbore

HGI zahvaljuje svim političkim strukturama koje su izrazile želju i inicijativu za koalicionim nastupom

Hrvatska građanska inicijativa samostalno izlazi na predstojeće parlamentarne izbore, jednoglasna je odluka Središnjeg odbora, najvišeg organa stranke.

HGI zahvaljuje svim političkim strukturama koje su izrazile želju i inicijativu za koalicionim nastupom.

“Samostalan izlazak na vanredne izbore izraz je uvjerenja da sve što smo radili prethodnih godina zaslužuje povjerenje građana”, ističe HGI.

Kako su dodali, snaga i principijelnost Hrvatske građanske inicijative pokazala se u vremenu kad smo posvećeno i ustrajno djelovali van Skupštine Crne Gore.

“U tim otežavajućim okolnostima nismo odustali od svoje misije, već smo ojačali principe prepoznatljive politike HGI – ja, očuvanje nacionalnog identiteta Hrvata u Crnoj Gori i zaštita interesa same države Crne Gore. Zbog svega toga s optimizmom krećemo u izbornu utrku pred nama”, ističe HGI.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
GRAĐANSKI
12.05.2023-13:04 13:04

A što je bilo sa onom hrvatskom partijom koja je nastala odvajajući se od vas? Je li opstala? Jeste li se opet sjedinili? Da nije bilo vaše podjele, zaradi izbornoga sistema 2020. bi za to jedno poslaničko mjesto bio obrnuti odnos snaga u Parlamentu: 41 za procrnogorske stranke, a 40 za četnike i klerofašiste. Od tada Crnoj Gori sramotna pogibija puče.