Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

HGI ima sveukupnu podršku Republike Hrvatske

Hrvatska građanska inicijativa ima sveukupnu podršku Republike Hrvatske, saopštio je predsjednik partije Adrijan Vuksanović

Hrvatska građanska inicijativa ima sveukupnu podršku Republike Hrvatske, saopštio je predsjednik partije Adrijan Vuksanović.

“Premijer Andrej Plenković uvijek je bio s nama i uz nas, i u egzaltaciji pobjede i gorčinama neuspjeha. U misiji kojoj smo posvećeni, svima je očigledno, nismo sami. Neizmjerno sam mu zahvalan na redovnoj komunikaciji koju imamo i na svemu što radi za Hrvate u Crnoj Gori, a jednako tako cijenim i znači mi njegova potpora samoj Crnoj Gori na putu prema Europskoj uniji. Slobodan sam reći da sam mnogo toga naučio od njega. Hvala mu na današnjem razgovoru i njegovoj otvorenoj, jasnoj i snažnoj podršci Hrvatskoj građanskoj inicijativi pred nedjeljne izbore. Podrška je to i Crnoj Gori”, objavio je Vuksanović.

“>

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
06.06.2023-21:30 21:30

HGI će imati veliku podršku Crnogorki i Crnogoraca, jer su za razliku od zakozvanih suverenističkih jpartija, jedini zadržali pijetet i ljubav prema svojim sunarodnicima CRNOGORKAMA I CRNOGORCIMA! Takozvane suverenističke partije, iz profitabilnih političkih razloga, potpuno su zanemarili CRNOGORKE I CRNOGORCE, i pretvorile ih u NEPOSTOJEĆU NACIJU, , ULAGUJUĆI SE SRPSKIM OKUPATORIMA. SREĆNO HGI, ŽELE VAM CRNOKORKE I CRNOGORCI.