Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

HGI: Hvala Tivćanke i Tivćani! Nastavljamo zajedno čuvati naše mjesto pod suncem!

Oni su, kako dodaju, sigurna perspektiva stranke i potvrda ispravnosti politike koju vodi HGI

Hrvatska građanska inicijativa zahvaljuje svim Tivćankama i Tivćanima koji su joj ukazali povjerenje na lokalnim izborima, a što je rezultiralo povećanje rejtinga u broju glasova i broju mandata. Stranka Hrvata u Tivtu bilježi snažan trend rasta na nekoliko posljednjih izbornih ciklusa na lokalnom nivou, saopštili su iz te partije.

“Zadovoljstvo je u činjenici da je HGI treći politički subjekt po snazi u Tivtu, odmah iza dvije velike koalicije. Ako se uzme u obzir samostalan nastup Hrvatske građanske inicijative na ovim izborima, onda ova činjenica dobija dodatno na značaju.

Uspjeh HGI – ja je plod zajedništva, snage i ustrajnosti, ali i mudrih odluka i hrabrosti da se one sprovedu”, navodi se u saopštenju.

Posebno, kako poručuju iz HGI, raduje da su ovu kampanju nosili i na najljepši način iznijeli mladi ljudi, koji svojim obrazovanjem i energijom predstavljaju dragocjenu vrijednost u političkom životu Hrvatske građanske inicijative.

Oni su, kako dodaju, sigurna perspektiva stranke i potvrda ispravnosti politike koju vodi HGI.

“Osnaženi dobrim izbornim rezultatom nastavljamo se zalagati za sve programske ciljeve koji su na korist ne samo Hrvata, već svih građana Tivta i Crne Gore.

Uspjeh je došao kao posljedica marljivog i predanog rada u vremenu koje nam nije bilo naklonjeno, ali koje je bilo prava prilika da potvrdimo vrijednost koju imamo kao politička porodica, jer Tivat je naše mjesto pod suncem”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Bot
28.10.2022-20:50 20:50

Mjesto pod suncem za igranje novcem što pripada građanima Tivta, hoćete li opet finansirati novinare da šire međuetničku mržnju.