Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

HGI: Hvala Tivaćanima što nisu podlegli manipulacijama i huškanju

Kako su istakli, zahvaljuju i onima koji su svoju ličnost sveli na medijsku poslugu onih koji njeguju nježnu uspomenu na Dražu Mihajlovića i Nikolu Kalabića, negiraju druge nacije, pjevaju o Kninu, Dubrovniku i Cetinju uz odgovarajuću velikodržavnu ikonografiju

Zahvaljujemo Tivćanka i Tivćanima što nisu podlegli kampanji huškanja na hrvatsku zajednicu i pokazali dostojanstvo pred onima koji neprimjerenim rječnikom ovih dana govore o Hrvatima i novijoj hrvatskoj povijesti, a zapravo iskazuju svoju ideološku pripadnost s kojom smo se upoznali devedesetih godina, a najstariji među nama je pamte još od ranije, saopšteno je iz Hrvatske građanske inicijativa HGI.

Kako su istakli, zahvaljuju i onima koji su svoju ličnost sveli na medijsku poslugu onih koji njeguju nježnu uspomenu na Dražu Mihajlovića i Nikolu Kalabića, negiraju druge nacije, pjevaju o Kninu, Dubrovniku i Cetinju uz odgovarajuću velikodržavnu ikonografiju.

“Našli su sebi pravo društvo i hvala im što nisu s nama. Kada bude potrebno podsjetit ćemo ili upoznati javnost s još njihovih aktivnosti i dostignuća. Nastavit ćemo misiju očuvanja naše identitetske samobitnosti i jačanje državotvorne supstance Crne Gore, u miru sa svim ljudima dobre volje”, navode iz HGI.

Ovim drugima, poručuju, neće pomagati u podizanju predizbornih tenzija, ali neće im ni odnemagati u samoponižavanju koje više nego uspješno demonstriraju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
TV_EU
02.06.2023-17:01 17:01

To je bio jedan jadni četnički ŠLJAM na čelu sa bradatom nindžom bratom Backom

dragan
02.06.2023-18:20 18:20

Svaka cast Gospodo! Respekt!