Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Hercegnovski odbor istupio iz Crnogorske, pridružili se Demokratama

Opštinski odbor Crnogorske Herceg Novi odlučio je da istupi iz Crnogorske, a predsjednik Opštinskog odbora Vladimir Garić je obavijestio i da podnosi ostavku na funkcije u toj partiji

Opštinski odbor Crnogorske Herceg Novi odlučio je da istupi iz Crnogorske, a predsjednik Opštinskog odbora Vladimir Garić je obavijestio i da podnosi ostavku na funkcije u toj partiji.

“Smatajući da danas treba da budemo uz građane Crne Gore koji dostojanstveno protestuju, a ne da ih ignorišemo, obavještavam vas da je Opštinski odbor Crnogorske u Herceg Novom odlučio da istupi iz Crnogorske, a ja sam odlučio da podnesem ostavku na funkcije u Crnogorskoj”, poručio je Garić u saopštenju.

Danas se, kako se ističe u saopštenju, ujedinila građanska Crna Gora protiv kleronacionalista iz vrha DPS-a, a njihova dužnost kao građana, posebno imajući na umu građanski karakter Crnogorske, je da štite prava drugih bez obzira na vjeru i naciju.

Kako se dodaje, ostavka predsjednika Vladimira Pavićevića jasan je signal da u budućnosti Crnogorska neće sprovoditi programska načela oko kojih su se okupili.

“To je osnovni razlog moje ostavke i naše današnje odluke da se kolektivno iščlanimo iz Crnogorske. Nijesmo odlučili da se raziđemo. Namjera nam je da građansku koncepciju razvoja Crne Gore zagovaramo sa Demokratama Alekse Bečića. Nastavljamo još jaču, zajedničku borbu sa onima sa kojima smo saglasni u ocjeni aktuelnih dešavanja i budućnosti Crne Gore. Živjela Crna Gora”, poručio je Garić u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve