Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Hadži Sulejmani novi predsjednik Skupštine opštine Ulcinj

Zahvalivši se svima koji su glasali za njegov izbor, on je nakon naimenovanja na novu funkciju poručio da će svoj posao obavljati časno i odgovorno

Generalni sekretar i odbornik Demokratske partije Hadži Sulejmani novi je predsjednik Skupštine opštine Ulcinj.

Zahvalivši se svima koji su glasali za njegov izbor, on je nakon naimenovanja na novu funkciju poručio da će svoj posao obavljati časno i odgovorno.

“Pokazaću brigu za naše sugrađane, njihovo zdravlje i dobrobit”, poručio je Sulejmani, prenosi agencija Mediabiro.

Svjestan težine vremena u kojem živimo, činjenice da su mnogi Ulcinjani izgubili svoje najmilije, ali i rezultata prethodnih parlamentarnih izbora, kako je kazao, prihvatio je da bude na čelu SO, kako nakon kobne jeseni 2020. godine ne bi došlo kobno ljeto 2021.

“Nekoliko nas mjeseci dijeli do kraja četvorogodišnjeg mandata, to su najteži mjeseci za svaku državu i svaku Opštinu. Polazeći od toga, prihvatio sam funkciju koju ste mi povjerili”, rekao je, između ostalog, okupljenima.

Za izbor Sulejmanija glasali su odbornici nove većine u lokalnom parlamentu: Demokratske partije socijalista, Demokratske unije Albanaca, Socijaldemokrata i Bošnjačke stranke, te njegove Koalicije za budućnost Ulcinja, koju čine Demokratska partija i Demokratski savez u Crnoj Gori.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve