Utorak, 19 Marta, 2024
Rubrika:

Gvozdenović u posjeti Tivtu: DPS ostaje jedini pravi izbor građana Crne Gore

U okviru kampanje za lokalne i parlamentarne izbore, koji će se istovremeno održati 30. avgusta ove godine, politički direktor Demokratske partije socijalista Branimir Gvozdenović, sa članovima Izvršnog odbora Andrijom Radmanom i Željkom Vidakovićem, boravio je u radnoj posjeti Tivtu

U okviru kampanje za lokalne i parlamentarne izbore, koji će se istovremeno održati 30. avgusta ove godine, politički direktor Demokratske partije socijalista Branimir Gvozdenović, sa članovima Izvršnog odbora Andrijom Radmanom i Željkom Vidakovićem, boravio je u radnoj posjeti Tivtu.

Domaćini susreta bili su Jovanka Laličić predsjednica OO DPS Tivat i koordinatori za Tivat ispred Predsjedništva i Izvršnog odbora partije Predrag Nenezić i Goran Jevrić.

Radne sastanke održao je sa Opštinskm izbornim štabom, predsjednicima Mjesnih odbora i predsjednicima Komisija koje su formirane na lokalnom nivou sa ciljem boljeg koordinisanja aktivnosti u sprovođenju programa i politike partije.

„Na ovaj način postići će se bolja saradnja između Mjesnih odbora i Komisija, rad će biti efikasniji, a rezultati odmah vidljivi“, kazao je Gvozdenović i dodao: „Demokratska partija socijalista je kompetentna politička partija sa integritetom i kao takva, uvijek je bila i ostaje jedini pravi izbor građana Crne Gore.“

Sastanku sa političkim direktorom DPS-a imali su prilike da prisustvuju i penzioneri Tivta, koji su imali brojna pitanja u vezi sa usvajanjem novog Zakona o penzijsko-invalidskom osiguranju. „Demokratska partija socijalista je uvijek sa punom pažnjom vodila računa o najstarijoj populaciji, a u prilog tome ide i činjenica da se očekuje da u najskorije vrijeme bude usvojen novi Zakon o penzijsko invalidskom osiguranju koji nudi brojne novine i povoljnije usove za buduće penzionere, ali i određene benfite za sadašnje penzionere. Ono za šta će se DPS zalagati i dalje, jeste redovna isplata penzija svim korisnicima u Crnoj Gori“ – zaključio je Branimir Gvozdenović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve