Utorak, 19 Marta, 2024
Rubrika:

Gvozdenović: Ponosni na dostignuća, znanja i zalaganje mladih

Ponosni smo na dostignuća, znanja, zalaganja, doprinos razvoju zajednice i na entuzijazam omladine, poručio je danas politički direktor Demokratske partije socijalista Branimir Gvozdenović, čestitajući Međunarodni dan mladih

Ponosni smo na dostignuća, znanja, zalaganja, doprinos razvoju zajednice i na entuzijazam omladine, poručio je danas politički direktor Demokratske partije socijalista Branimir Gvozdenović, čestitajući Međunarodni dan mladih.

foto DPS

Kako je istakao, mladi svojim djelovanjem unapređuju razvoj društva, doprinose društvenoj koheziji i razumijevanju i grade prijeko potreban mir, kao preduslov daljeg napretka.

“Demokratska partija socijalista zna da ste vi sadašnjost i evropska budućnost Crne Gore i zato će se nastaviti sa ulaganjem u vaša znanja i vještine, sa glasnim isticanjem vaših zavidnih rezultata, sa podsticanjem bliske saradnje i stvaranjem prostora da vaše inicijative zajednički sprovedemo u djelo. Ne zaboravite da ste vašoj zemlji potrebni, jer napredak ne dolazi sam od sebe – potrebna je požrtvovanost i angažman svih nas”, zaključio je Gvozdenović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve