Utorak, 19 Marta, 2024
Rubrika:

Gvozdenović: Opština Šavnik i ovog puta biće predvodnik ubjedljive pobjede DPS-a

Politički direktor DPS-a, Branimir Gvozdenović, posjetio je Opštinu Šavnik, koja će, kako kaže, i ovog puta biti predvodnik ubjedljive pobjede Demokratske partije socijalista na predstojećim parlamentarnim izborima

Politički direktor DPS-a, Branimir Gvozdenović, posjetio je Opštinu Šavnik, koja će, kako kaže, i ovog puta biti predvodnik ubjedljive pobjede Demokratske partije socijalista na predstojećim parlamentarnim izborima.

foto DPS

Tokom predizbornog skupa, politički direktor je zahvalio članovima i simpatizerima u Šavniku na konstantnoj podršci koju DPS ima u toj opštini. Zahvaljujući dobroj saradnji lokalne samouprave i Vlade Crne Gore, podsjetio je, u opštini je realizovano više infrastrukturnih projekata, a podstaknuta su i ulaganja u razvoj poljoprivrede, stočarstva i naročito turizma, uzimajući u obzir prirodne karakteristike Šavnika i činjenicu da ova opština predstavlja veliki turistički potencijal.

„Svojim radom u prethodnom periodu ste dokazali da imate sve kvalitete da preuzmete odgovornost i upravljate važnim procesima. Zajedničkim snagama ćemo nastaviti da razvijamo sve važne grane privrede od značaja za Šavnik i sve njegove stanovnike“, zaključio je Gvozdenović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve