Utorak, 19 Marta, 2024
Rubrika:

Gvozdenović: Neće se ugasiti svetionik politike koju propagiramo

Na večeras održanoj sjednici OO DPS Bar, analizirani rezultati ostvareni na parlamentarnim izborima i razmatrana aktuelna politička situacija u Crnoj Gori

Na večeras održanoj sjednici OO DPS Bar, analizirani su rezultati ostvareni na parlamentarnim izborima i razmatrana je aktuelna politička situacija u Crnoj Gori.

Sastanku je prisustvovao koordinator DPS-a za Opštinu Bar Branimir Gvozdenović, kao i predsjednik OO DPS Bar Dragoslav Tomanović i predsjednik Opstine Bar Dušan Raičević.

Gvozdenović je, kako je saopšteno, članovima Opštinskog odbora čestitao na zavidnom rezultatu od osvojenih preko 9.700 glasova u Baru i izrazio zahvalnost u ime Predsjedništva partije na angažovanju i predanom radu, svim članovima, aktivistima, predsjednicima mjesnih odbora i koordinatorima.

“Uprkos tome što ovoga puta DPS ne slavi apsolutnu pobjedu na državnom nivou, svetionik politike koju propagiramo, neće se ugasiti i sija u ovom trenutku najjače upravo iz Bara”, poručio je Gvozdenović.

Kako se navodi, zaključeno je da povjerenje koje su DPS-u ukazali građani Bara obavezuje da u narednom periodu lokalna uprava radi još bolje i energičnije.

“A politička utakmica na državnom nivou ulazi u poluvrijeme u kojem ćemo kao partija koja i dalje ima najveći pojedinačno ostvaren broj glasova, pokazati svoju istinsku snagu”, dodaje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve