Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Gvozdenović: DPS još jednom pokazao zrelost i odlično odgovorio zadatku

Protekle sedmice politički direktor Demokratske partije socijalista Branimir Gvozdenović održao je sastanke sa predsjednicima Opštinskih Odbora Nikšić, Pljevlja, Bar, Ulcinj, Cetinje, Danilovgrad, Rožaje i Podgorica

Protekle sedmice politički direktor Demokratske partije socijalista Branimir Gvozdenović održao je sastanke sa predsjednicima Opštinskih Odbora Nikšić, Pljevlja, Bar, Ulcinj, Cetinje, Danilovgrad, Rožaje i Podgorica, saopšteno je iz DPS-a.

Kako je navedeno, usljed epidemiološke situacije u Crnoj Gori, a u skladu sa propisanim mjerama i preporukama Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, sastanci su održani online putem, posredstvom video apikacije.

“Direktor DPS-a je svoje sagovornike informisao o zaključcima nedavno održane sjednice Predsjedništva, na kojoj je konstatovano da su institucije sistema pokazale visok stepen organizovanosti, međusobne povezanosti, a građani visok nivo odgovornosti i solidarnosti.

Istakao je i svoje zadovoljstvo činjenicom da je DPS još jednom pokazala svoju zrelost i odlično odgovorila zadatku, te bila od pomoći svim građanima”, piše u saopštenju.

Kako je navedeno, zajednički je konstatovano zadovoljstvo učinjenim zalaganjem i radom državih organa, koji je, kako je saopšteo, iskazan od same pojave virusa Covid-19 u Crnoj Gori. Takođe je, dalje se navodi, data puna podrška u daljem suočavanju sa ekonomskim posljedicama epidemije.

“Na kraju je zaključeno, da je od velike važnosti da se i dalje poštuju mjere i preporuke nadležnih institucija uz uvjerenje da ćemo se zajednički i u narednom periodu izboriti sa zdrastvenim i ekonomskim izazovima koji nam predstoje”, piše u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve