Utorak, 19 Marta, 2024
Rubrika:

Gvozdenović: DPS će u Kolašinu zabilježiti još jednu pobjedu koja će omogućiti realizaciju započetih i novih kapitalnih projekata

Demokratska partija socijalista će u Kolašinu zabilježiti još jednu pobjedu koja će omogućiti realizaciju započetih i novih kapitalnih projekata sa ciljem nastavka unaprjeđenja kvaliteta života u Kolašinu, saopštio je politički direktor DPS-a, Branimir Gvozdenović, prlikom posjete Opštini Kolašin.

Demokratska partija socijalista će u Kolašinu zabilježiti još jednu pobjedu koja će omogućiti realizaciju započetih i novih kapitalnih projekata sa ciljem nastavka unaprjeđenja kvaliteta života u Kolašinu, saopštio je politički direktor DPS-a, Branimir Gvozdenović, prlikom posjete Opštini Kolašin.

On je rekao kako je zadovoljan postignutim rezultatima, čestitao operativnom štabu, predsjednicima opštinskih odbora i komisija za
ciljne grupe, simpatizerima i aktivistima Demokratske partije socijalista na do sada uloženom trudu, koji je rezultovao jakom podrškom koju ova partija bilježi u toj opštini.

Gvozdenović je podsjetio da je takva podrška omogućila DPS-u da u prethodnom periodu sigurnim korakom realizuje svoj izborni program i time doprinese poboljšanju kvaliteta života građana i građanki Kolašina.

On je rekao da je DPS u svom izbornom programu – kao jedina partija na crnogorskoj političkoj sceni koja je kreirala temeljan program za potrebe informisanja građana i građanki Crne Gore o ciljevima partije u odnosu na najznačajnija društvena pitanja – poseban akcenat stavio na razvoj sjevera, a da Kolašin predstavlja jedan od sjevernih gradova Crne Gore sa najvećim potencijalom.

DPS će, kako kaže, nastaviti da odlučno gradi bolju budućnost za sve stanovnike Kolašina.

„Završetkom infrastrukturnih projekata koje smo pokrenuli doprinijećemo unaprjeđenju zimskog i ljetnjeg turizma u opštini, izgradnjom novih hotelskih kapaciteta otvoriće se i nova radna mjesta i povećati mogućnost zapošljavanja, a završetkom prve faze autoputa, Kolašin će imati bolju povezanost sa centralnom i južnom regijom“, rekao je on.

Gvozdenović se sastao i sa mladima, koji, kako kaže, pokazuju neprocjenjiv potencijal.

„Razumio sam da su mladi u velikoj mjeri zainteresovani da svoju budućnost grade u svom gradu, a naša je obaveza da nastavimo da ih podržavamo u tome kroz: nagrađivanje i isticanje najboljih, stvaranje povoljnog poslovnog ambijenta i privlačenje domaćih i stranih investiticija, osmišljavanje i realizaciju novih razvojnih projekata i otvaranje novih radnih mjesta, te stvaranje novih sportsko-kulturnih sadržaja, što će uticati na poboljšanje sveukupnog kvaliteta života u gradu”, rekao je Gvozdenović.

Sastancima su prisustvovali i predsjednica Opštinskog odbora DPS Kolašin Marta Šćepanović, predsjednik Opštine Kolašin Milosav Bulatović, koordinator ispred Izvršnog odbora Bojan Đakonović, te članovi IO DPS Simon Ivezaj i Željko Vidaković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve