Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Gvozdenović: Carević izgubio mandat

Nakon što juče nije dobio podršku koalicionih partnera za Izvještaj o radu, Carević više nema mandat da upravlja Opštinom Budva, saopštio je šef Kluba odbornika DPS-a u Skupštini opštine Budva, Ivo Gvozdenović

Nakon što juče nije dobio podršku koalicionih partnera za Izvještaj o radu, Carević više nema mandat da upravlja Opštinom Budva, saopštio je šef Kluba odbornika DPS-a u Skupštini opštine Budva, Ivo Gvozdenović.

Prema njegovim riječima uzalud je “naknadna pamet” i “izvinjenje” odbornice PzP, koje najviše miriše na političku korupciju, zbog čega pozivaju nadležne da ispitaju cio slučaj.

“O ponavljanju glasanja u Skupštini ne može biti govora, ali važnije od toga je politički epilog jučerašnjeg Carevićevog brodoloma u Skupštini opštine. Trenutno su na potezu Demokrate i URA koji treba da odluče hoće li i dalje da drže stražu Careviću dok on naš grad pretvara u Guču, ili će se pridružiti građanskom, evropskom i mediteranskom konceptu razvoja Budve”, navodi Gvozdenović.

Ističe da je Budva nažalost, od 2016. do 2019. godine bila talac svađa između DF-a i Demokrata, da bi ovi politički akteri nastavili da grad u takvom statusu drže do danas, tj. do juče.

“Ovakvo stanje je neodrživo, pa je ključno pitanje na koje građani Budve treba da odgovore: da li su glasali za to da naš grad bude u permanentnoj blokadi, i da li je budvanska vlast ispunila njihova očekivanja?”, naglasio je Gvozdenović.

Kako dodaje, u zoni političke odgovornosti Carevićevih koalicionih partnera je da li će nastaviti da pružaju podršku čovjeku koji je osvjedočeno netalentovan za politiku, i koji brutalno zloupotrebljava vlast sa ciljem da Budvu pretvori u pomorsku bazu “srpskog sveta”.

“Vrijeme trajanja ove koalicije personifikovane Carevićem ostaće upamćeno kao vrijeme potpunog propadanja našeg grada”, zaključio je Gvozdenović

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve