Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Gusinje: DPS predala odborničku listu, na čelu Anela Čekić

Nositeljica liste Anela Čekić kazala je, nakon predaje liste da se kampanja sprovodi u specifičnim uslovima ali da će se DPS u kampanji njima prilagoditi i naći način da predstavi izborni program

Demokratska partija socijalista Gusinje predala je danas Opštinskoj izbornoj komisiji odborničku listu ,,Za Gusinje! Za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović“, za predstojeće lokalne izbore koji će biti održani 30. avgusta. Nositeljica liste je aktuelna predsjednica Opštine Gusinje Anela Čekić, a na listi je ukupno 30 kandidata za odbornike u Skupštini Opštine Gusinje, saopšteno je iz DPS-a.

Nositeljica liste Anela Čekić kazala je, nakon predaje liste da se kampanja sprovodi u specifičnim uslovima ali da će se DPS u kampanji njima prilagoditi i naći način da predstavi izborni program.

“Imamo najbolji izborni program koji je jasan i realan. Jasno je utvrđeno sve što je potrebno za dalji razvoj Gusinja. Lista je sastavljena od mladih i iskusnih ljudi i sigurna sam da ćemo zajedno sa njima i novim idejama i elanom realizovati izborni program.

Oni predstavljaju i svojevrsnu garanciju da ćemo i nakon 30. avgusta nastaviti da vršimo vlast u interesu Gusinja i naše države Crne Gore.

Uvaženi sugrađani, sigurni smo da ćete nam dati povjerenje da i nakon 30. avgusta vodimo Gusinje, a da će Demokratska partija socijalista nastaviti da uspješno i odlučno vodi Crnu Goru ka evropskim integracijama i nakon Parlamentarnih izbora. Hvala vam i živjeli.”

Odbornička lista “Za Gusinje! Za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović”:

1. Anela Čekić

2. dr Harisa Laličić

3. Adel Damjanović

4. Demir Bajrović

5. mr Huso Brdakić

6. Seniha Kolenović

7. Šerif Feratović

8. Semih Redžepagić

9. Naser Radončić

10. Ferka Jarović

11. Adis Pirović

12. Zef Duši

13. Alen Đurković

14. Samira Radončić

15. Irfan Radončić

16. Zumber Nikočević

17. Iso Radončić

18. Almina Arapović

19. Emir Čekić

20. Enis Omeragić

21. Safet Kadrić

22. Meliha Rečković

23. Jazo Dervišević

24. Muradija Seferagić

25. Evlijan Bektešević

26. Ibrahim Balić

27. Amela Radončić

28. Gjekaj Gjoko

29. Jovan Pavićević

30. Kenan Koljenović

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve