Petak, 2 Juna, 2023
Rubrika:

Grlić Radman s predstavnicima Hrvata u Crnoj Gori: Hrvati da izađu na predsjedničke izbore

Razgovarajući o situaciji u Crnoj Gori, istaknuta je važnost nastavka evropskog puta zemlje koji je ključan za stabilnost zemlje, u čemu će Crna Gora imati podršku Hrvatske

Ministar vanjskih i evropskih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman susreo se danas s predsjednikom Hrvatskog nacionalnog vijeća Crne Gore Zvonimirom Dekovićem i predsjednikom Hrvatske građanske inicijative Adrijanom Vuksanovićem.

Razgovarajući o situaciji u Crnoj Gori, istaknuta je važnost nastavka evropskog puta zemlje koji je ključan za stabilnost zemlje, u čemu će Crna Gora imati podršku Hrvatske.

Grlić Radman pozvao je Hrvate u Crnoj Gori da izađu na predsjedničke izbore, objavljeno na sajtu Ministarstva vanjskih i evropskih poslova Hrvatske.

“Vlada će nastaviti intenzivno da sarađuje s hrvatskim političkim predstavnicima, kao i sa snažnom političkom i materijalnom podrškom hrvatskoj nacionalnoj zajednici u Crnoj Gori kako bi ona očuvala svoj nacionalni identitet, svoju bogatu kulturnu tradiciju i baštinu te opstala u svom zavičaju u kojem kao autohton narod živi stoljećima”, ističe se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve