Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Grbović nastavio sa demonstrira silu

Kako kažu, ponižavajuća količina bahatosti bivšeg predsjednika opštine Veselina Grbovića, koja je demonstrirana tokom performansa koji su članovi ove partije izveli juče ispred zgrade Opštine Nikšić

Iz nikšićnog odbora Građanskog pokreta URA ističu da je ponižavajuća količina bahatosti bivšeg predsjednika opštine Veselina Grbovića, koja je demonstrirana tokom performansa koji su članovi ove partije izveli juče ispred zgrade Opštine Nikšić.

Član nikšićkog odbora URA Mirko Pavićević, je saopštio da je Grbović tom performansu dodijelio ime “Ćeraj to nazad”, a to će ostati upamćeno kao simbol politike koju je DPS vodio prethodnih trideset godina.

“Kao građanin, osjećam se poniženo, kada samo pogledam količinu bahatosti Veselina Grbovića koji je pokrivao funkciju predsjednika opštine, pa i sada demonstrira silu i politiku. Šta gospodin Grbović radi u prostorijama lokalne samouprave? Da li je došao da prenese naređenja koordinatora ili pak da pomogne Simoviću da se spakuje za spušku ćeliju? Neozbiljna je politika koju baštinite. Sramotno je što ste godinama unazad krali i lagali, bahatili se i Nikšić doveli do dna, dajući mu, pritom, epitet slijepog crijeva države”, napominje Pavićević.

On je kazao i da bi bilo neočekivano i nadasve čudno da je iza bilo koje objave Demokratske partije socijalista (DPS), stala ličnost, jer smo odavno navikli na skrivanje članova ove partije iza imena OO DPS Nikšić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lijepa CG
25.12.2020-13:38 13:38

URA-IZDAJICE CG CE odgovarat za sva zla UCINJENA I NANIJETA Crnogorcima ”Ona me podsjeća na voljene dane, ona meni vraća izgubljene dane… U srcu je nosim ne dam da je kradu ni u Beogradu ni u Novom Sadu. Kad sam bio mali imao sam svoj pravac, svi su bili radikali, a ja liberalac. Oni su me tada ćerali odavde ja sam pjev'o Majska zoro, oni Bože pravde”