Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Gradonačelnik Rijeke podržao Ivana Vukovića

''Kada sam prošle godine ponovo posjetio Podgoricu, povodom proslave Dana grada, bio sam zaista ugodno iznenađen promjenama koje se vide gotovo na svakom koraku''

Nakon što nam je jedan od najuspješnijih gradonačelnika iz regiona, Zoran Janković, pružio podršku za nastup na predstojećim izborima, podrška stiže i iz prijateljske Rijeke od gradonačelnika Marka Filipovića.

„Kada sam prošle godine ponovo posjetio Podgoricu, povodom proslave Dana grada, bio sam zaista ugodno iznenađen promjenama koje se vide gotovo na svakom koraku. Prije svega, nije bilo moguće ne primijetiti velika ulaganja u komunalnu infrastrukturu, a kao gradonačelnik rijeke dobro znam da su uređene saobraćajnice i brze ceste žila kucavica svakog uređenog grada”, kazao jer Filipović.

Uz to, kako je naveo, lijepo je bilo vijdeti i nove zelene površine i igrališta, ponajprije ona uz Moraču i Njegošev park.

“S druge strane, kao i Rijeka, Podgorica je ovih nekoliko godina prvenstveno ulagala u podršku preduzetnicima i otvaranje novih radnih mjesta. Sve su to dobri preduslovi za snažan ekonomski i urbani razvoj Podgorice. Rijeku i Podgoricu povezuju napori da se razvoj grada planira što više u saradnji sa samim građanima i na temelju njihovih konkretnih želja i potreba. Kada sve to uzmemo u obzir, zaista mislim da gradonačelnik Vuković i Pokret „Svi za naš GRAD“ opravdavaju povjerenje građana koje su dobili i uvjeren sam da jednako kvalitetno i ambiciono mogu i treba da vode Podgoricu“, zaključio je Filipović u svojoj video poruci podrške.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve