Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Gradonačelnik Prijestonice do kraja mjeseca

Promjene u vođenju lokalne uprave koja će, kako obećavaju ubuduće biti istinski servis svih građana, prioriteti su nove vlasti, kažu u SDP-u. Iako ne otkrivaju sve karte, vjeruju da će sa Starom gardom brzo dogovoriti i ko će sjesti u fotelju gradonačelnika

Gradonačelnik Prijestonice trebalo bi da bude izabran do kraja mjeseca, javlja TVCG.

Dan nakon što je u Prijestonici ozvaničena koalicija SDP-a i Stare garde Liberalnog saveza i izabrana nova predsjednica Skupštine, Cetinjani priželjkuju promjene na bolje.

Promjene u vođenju lokalne uprave koja će, kako obećavaju ubuduće biti istinski servis svih građana, prioriteti su nove vlasti, kažu u SDP-u. Iako ne otkrivaju sve karte, vjeruju da će sa Starom gardom brzo dogovoriti i ko će sjesti u fotelju gradonačelnika.

“Očekujem da se cijeli proces završi u nekih 15-tak dana, jer aktuelnom gradonačelniku ističe mandat 28. februara i bilo bi važno obezbijediti kontinuitet. U ovom trenutku ne bih govorio o imenima, jer taj prijedlog nije do kraja definisan”, kaže za TVCG Nikola Đurašković, nosilac liste SDP-a.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cicvara
15.02.2022-20:28 20:28

Kad bi nam gorjela kuća, da dođu SDP-vci i Demokrate da je gase, rekli bih: Odstupi! Draže bi nam bilo da je oganj sažeže no da je pretuli njihova ruka. ni na ulici nece DPS zajedno sa vama imat cete desnu stranu slobodnu da setate !

Marina
15.02.2022-20:30 20:30

Zna se da ce biti Djuraskovic.Svu je ovu bruku napravio zbog toga.Toliko o ljubavi prema Crnoj Gori i Cetinju.

RIR
16.02.2022-21:57 21:57
Reply to  Marina

“u malim bočicama otrov se drži “

COL
15.02.2022-20:45 20:45

O čemu pričaš kad i vrapci znaju da si ti kaparisa fotelju gradonačelka, budi iskren ili zaćuti i da je sva ova izdaja samo zbog tvoje ambicije da svoju malenkost uveličate funkcijom…