Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Građanska inicijativa 21. maj: Veliki deficit pravnog znanja i patriotizma kod SNP-a

Imajući u vidu i posljednju izjavu njihove partijske koleginice u kojoj se kanon crkve stavlja iznad zakona ove države, primjećujem veliki deficit pravnog znanja, a i patriotizma kod SNP-a, istakao je Belada

Sudeći po izjavama potpredsjednika Vlade Vladimira Jokovića i Ministra pravde g-dina Marka Kovača sa posljednje sjednice Vlade, naslućuje se uskoro potpisivanje Temeljnog ugovora sa “SPC”. Imenovani u svojim javnim istupima često govore o Temeljnom ugovoru i tradicionalnim crkvama u Crnoj Gori, prvenstveno misleći na SPC, saopštio je  predsjednik Savjeta GI “21. Maj” Cetinje, Nikola Belada. 

“Imajući u vidu i posljednju izjavu njihove partijske koleginice u kojoj se kanon crkve stavlja iznad zakona ove države, primjećujem veliki deficit pravnog znanja, a i patriotizma kod SNP-a”, istakao je Belada.

Prema njegovim riječima, pravni argumenti koje smo čuli trebaju provjeru suda javnosti, i kako sam ovoj temi posvetio životni vijek, predlažem da se organizuje sučeljavanje argumenata na javnoj sceni na mediju koju g-din Joković i g-din Kovač predlože.

“Ako nemaju čega da se boje, i misle da su njihovi stavovi u skladu sa zakonom, i normama, volio bih da mi se da prostor da ih ubijedim u suprotno”, zakljkučio je  predsjednik Savjeta GI “21. Maj” Cetinje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Bot
24.06.2022-21:43 21:43

SNP je politička ameba, amorfna masa bez ideologije sa željom da uhljebi što više mentalnih invalida. Ali inicijativa 21 maj je tek priča za sebe, skup ljigavaca koji kompromituju svetu ideju Crnogorske suverenosti zarad ličnih interesa u službi stranih lažnih prijatelja Crne Gore.