Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Građanska inicijativa 21. maj učestvovaće na izborima u Budvi

Ratković je naglasio da će GI 21. maj Opštinska inicijativa u Budvi učestvovati na lokalnim izborima u Budvi jer je to, kako kaže, jedini način da značajno doprinese pobjedi proevropskih i suverenističkih snaga i da umnogome potpomogne proces obnove i revitalizacije budvanskog društva i privrede

Građanska inicijativa 21. maj Opštinska inicijativa u Budvi učestvovaće na lokalnim izborima u tom gradu.

“Građanska iniijativa 21. maj Opštinska inicijativa u Budvi, podržava odluku svoje centrale iz Podgorice vezano za učešće na predstojećim parlamentarnim izborima u okviru najšire proevropske koalicije suverenističkih i gradjanskih političkih snaga u Crnoj Gori”, saopštio je prof. dr Rade Ratković, predsjednik za GI 21. maj Opštinsku inicijativu u Budvi.

On je naglasio da će GI 21. maj Opštinska inicijativa u Budvi učestvovati na lokalnim izborima u Budvi jer je to, kako kaže, jedini način da značajno doprinese pobjedi proevropskih i suverenističkih snaga i da umnogome potpomogne proces obnove i revitalizacije budvanskog društva i privrede, a posebno turističke, radi dostizanja standarda ekonomskog i društvenog razvoja kakav je imala i kakav joj po svojim kapacitetima pripada.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
31.07.2022-12:20 12:20

Veliko Bravo..Budva je postala cetnicka..da ne pisem..o njihovom..srbijanskom nacizmu i fasizmu..Nadam se,ako pobijedite..da cete ovo zlo izmijeniti..i zamijeniti..

BobZeković
05.08.2022-05:03 05:03

Profesor, doktor nauka, gospodin Rade Ratković, je čovjek izuzetnih stručnih i ljudskih kvaliteta. Građani Budve, podržite građansku inicijativu 21. maj. To Budvu sigurno vodi do napretka u svim sferama života. SAMO PAMETNO, RAZUMNO, HRABRO, ODLUČNO ZA SVOJ GRAD, ZA OPŠTINSKU INICIJATIVU 21.MAJ BUDVA.