Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Građanska inicijativa 21. maj: U više opština formirana operativna tijela koja čine temelje budućih organa Pokreta

Kako su naveli, u završnoj fazi je formiranje Savjeta i Koordinacionog odbora u Danilovgradu i Beranama

Iz Građanske inicijative ”21.maj” saopštili su da nastavljaju sa organizacionim aktivnostima širom Crne Gore, a u toku su pripreme za izbor rukovodstava i operativnih organa u Herceg Novom i Kotoru gdje su prethodno izabrani gradski Savjeti Pokreta.

Kako su naveli, u završnoj fazi je formiranje Savjeta i Koordinacionog odbora u Danilovgradu i Beranama. U Tuzima je GI “21.maj” razvio tijesnu saradnju sa programski bliskim “Pokretom za Tuzi” što će biti okosnica budućih promjena u toj opštini.

“Istovremeno, u nizu opština formirana su operativna tijela koja čine temelje budućih organa Pokreta. U Bijelom Polju operativno tijelo čine: Rifat Zejnilović – ineinjer elektrotehnike, Dženana Ćatović– studentkinja, Besim Idrizović – mašinski tehničar, Mersida Međedović –ekonomista, Senad Dlakić -inžinjer mašinstva, Iris Karalić – gimnazijalac i Mersudin Međedović – profesor”, saopštili su iz GI 21. maj.

U Rožajama operativno tijelo čine: Amor Hasić – prof.matematike, Merdan Zejnelagić – prof.matematike, Velija Murić – advokat, Bajram Mujević – preduzetnik, Larisa Redžović – studentkinja, Emina Tahirović – prof.informatike, Munever Zejnelagić – zanatlija, Adelisa Redžović – ekonomista, Nermin Mahmutović – prof. ekonomije, Naser Hot – trgovac i Salih Hasić – pravnik. U

“Baru operativno tijelo čine: Duro Žuđelović – stomatolog, Sanja Martinović – studentkinja, Elvir Lavrović – ekonomista, Emil Adrović – nastavnik, Kerim Kalamperović – projektant, Milan Sjekloća – mutičar i Osman Đokić – odbornik. U Pljevljima operativno tijelo čine: Ljubiša Ćurčić – inženjer mašinstva, Mladen Gomilanović – elektroničar, Mugdin Nuhanović – pravnik, Sanel Deljković – inžinjer elektrotehnike, Zuhra Nuhanović – domaćica i Tatjana Masojević – inžinjer mašinstva”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve