Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Građanska inicijativa 21. maj osnovala omladinsku organizaciju pod nazivom Klub 21

Klub će se, kako su naveli, u radu rukovoditi opštim načelima sadržanim u Proglasu, osnivačkom aktu pokreta , kao i afirmacijom zdravih i novih ideja mladih

Građanska inicijativa ,,21.maj” saopštila je da je u skladu sa planiranom dinamikom i programskim dokumentima osnovala svoju omladinsku organizaciju pod nazivom Klub 21.

Klub će se, kako su naveli, u radu rukovoditi opštim načelima sadržanim u Proglasu, osnivačkom aktu pokreta , kao i afirmacijom zdravih i novih ideja mladih .

“Organizacija će okupljati sve slobodne , aktivne mlade ljude koji svojim društvenim aktivizmom žele da mijenjaju naše društvo na bolje”, istakli su iz GI “21. maj”.

Organi Kluba su Izvršni odbor koji čine Malik Kovačević – izvršni koordinator, Vladana Perović – organizaciona koordintorka, Lana Popivoda – koordinatoka za omladinsku politiku, Iva Bogićević – koordinatorka za odnose sa javnošću.

“Osim Izvršnog odbora , Klub će imati svoj Savjet koga čine svi članovi pokreta do navršene 30. godine. Da je vječna Crna Gora”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve