Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Građanska alijansa čestitala Šehoviću izbor na mjesto predsjednika SD

Kako je saopšteno iz SD-a, izraženo je uvjerenje da će Socijaldemokrate sa novim rukovodstvom nastaviti svoj put ka izgradnji evropske Crne Gore, koja gaji demokratske i građanske vrijednosti, te principe njene multietičnosti i mutikulturalnosti

NF Građanska alijansa čestitala je Damiru Šehoviću izbor na mjesto predsjednika Socijaldemokrata Crne Gore, na nedavno održanom kongresu.

Kako je saopšteno iz SD-a, izraženo je uvjerenje da će Socijaldemokrate sa novim rukovodstvom nastaviti svoj put ka izgradnji evropske Crne Gore, koja gaji demokratske i građanske vrijednosti, te principe njene multietičnosti i mutikulturalnosti.

U odgovoru na čestitiku poručeno je, kako navode, da su Socijaldemokrate prepoznate kao partija koja promoviše kulturu dijaloga, multivjerski sklad i poštovanje različitosti, te da je u tom kontekstu, neophodno da se zajedički vodi evropska politika i promovišu vrijednosti koje okupljaju, a državu vode u napredak.

“Nadamo se da ćemo u narednom periodu biti u prilici da bliže sarađujemo i zajedničkim snagama razvijamo naše društvo, za dobrobit svih građanki i građana”, zaključile su Socijaldemokrate u odgovoru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Bot
10.02.2022-07:02 07:02

Taman kakva partija takav i predsjednik. SD carevi nepotizma, korupcije i kriminala. Kada Brajovića pošaljete u zatvor za zalaganja u vašoj partiji tek ćete onda biti neki faktor, ovako ostajete grupica povezana ličnim interesima i nepočinstvima. Da Bog da u Crnu Goru ne bilo više ovakvih partija koje nikom sem sebe dobra ne čine.