Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

GRAĐANI PITAJU Da li restoran DRITANOVOG KUMA na Adi Bojani ima rješenje za rad i fiskalnu kasu?

''Sa razlogom pitamo Abazovića, ali informacije mogu dati i predsjednik opštine Tuzi Nik Đeljošaj i ministar turizma Goran Đurović koji su nedavno boravili u tom objektu. Premijer je i ovog vikenda bio na ručku, pa samo neka objavi javno račun koji je dobio''

Grupa građana obratila se redakciji portala Aktuelno sa niz pitanja i informacija koje potencijalno mogu ukazati na nezakonite radnje koje su indirektno povezane sa crnogorskim premijerom Dritanom Abazovićem.

Informacije građana se odnose na restoran ”Barbana” koji je počeo da radi sredinom juna na Adi Bojani. Podaci iz Centralnog registra privrednih subjekata pokazuju da je SUR “BARBANA” – Ulcinj registrovan na izvjesnu Lizu Grotstuck.

Međutim, u informaciji koju su nam dostavili građani tvrdi se da je vlasnik restorana Dillaver Cuci Kučević, inače kum crnogorskog premijera Dritana Abazovića!

-Pitamo javno premijera da li restoran Barbana na Adi Bojani posjeduje rješenje za rad i fiskalni kasu? – upitala je grupa građana Abazovića.

Tvrde da je u taj objekat uloženo oko 300.000 eura.

– Sa razlogom pitamo Abazovića, ali informacije mogu dati i predsjednik opštine Tuzi Nik Đeljošaj i ministar turizma Goran Đurović koji su nedavno boravili u tom objektu. Premijer je i ovog vikenda bio na ručku, pa samo neka objavi javno račun koji je dobio – zaključuje se u obraćanju.

Na Instagramu postoji profil Barbana na kojem se vidi vrlo interesantan izgled restorana. Unutrašnjost i spoljašnjost restorana izgleda prilično zanimljivo i ekskluzivno.

Vrlo su kvalitetno odrađene i fotografije i video postovi na ovoj društvenoj mreži. U opisu profila nije istaknut eventualni naziv firme koja upravlja. Takođe, niti fotogtafije niti snimci ne pokazuju da li zaista postoji fiskalna kasa obavezna za sve objekte u Crnoj Gori.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
06.07.2022-08:52 08:52

Stvarno nema smisla ; što Dritanov kum ima restoran , on ruca u kumov restoran….užas !
A ŠTO su imali članovi 41 ,40 ,39 itd Vlade… —Umjesto najhitnije zahtjeve svih čelnika oko UGOVORA sa SPC ,na okup čelnici države ,da se to makar odloži pa kako je rekao Predśednik CG ,
vi samo zatežete situaciju…Bice gužve i to velike ukoliko se desi potpisivanje a put ka EU spriječen na radost SRB…

gagi
06.07.2022-15:37 15:37

E ciji je da je, popisam mu se u restoran a ta pomenuta “trojka”sto je riljala tamo, zadne im bilo bez djavolje grehote.

Tihana
07.07.2022-00:06 00:06

Prisjelo im svima jelo.

Tamara
07.07.2022-00:08 00:08

Kakvog Kuma? Krštenog? Ovo kad se u Mitra prekrstio?

Olga
07.07.2022-11:12 11:12

Koja foraa, restoran kuma a svi znamo da je Dritanom.Folirantu jedan

ADA BOJANA
07.07.2022-18:09 18:09

KO JE DAO RESTORAN BEZ TENDERA A VLASNISTVO ULCINJSKE RIVIJERE

Pogledajte račun u restoranu DRITANOVOG KUMA na ADI BOJANI: Niđe nikakvog poreza, cifre ručno napisane! | Skala radio
08.07.2022-07:51 07:51

[…] u kojem su iznijeli niz sumnji na poslovanje restorana BARBANA na Adi Bojana. U tom saopštenju, javno su upitali da li restoran Barbana ima rješenje za rad i fiskalnu kasu, ali sada se pojavljuju novi […]