Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Građanski pokret Pravedna Župa: Krivokapić da ne pristane na pritiske i ucjene koncerna “Vijesti”

Aktuelna politička sitacija ukazuje na to da će Srbi ponovo biti na margni. To potvrđuju otvorene ucjene Dritana Abazovića kada je u pitanju formiranje nove vlade i raspodjela funkcija., navode u pokretu

Svjedoci smo istorijskih političikih promjena u Crnoj Gori, koje će donijeti prije svih moralni oporavak, vjersku pripadnost i očuvanje naše Svetosavske župske istorije, navodi se u saopštenju građanskog pokreta “Pravedna Župa”.
Krivokapić
-Kao što je poznato, od 2006 godine položaj srpskog naroda u svim segmentima društva je ugrožen na samo u Župi. Aktuelna politička sitacija ukazuje na to da će Srbi ponovo biti na margni. To potvrđuju otvorene ucjene Dritana Abazovića kada je u pitanju formiranje nove vlade i raspodjela funkcija. Paradoks je sledeća činjenica. Crna Gora  je dobila novu vlast, odnosno  izbore snagom srpskog naroda, a da taj isti narod ne bude srazmjerno zastupljen u novoj vladi – navodi se u saopštenju.
Kako se navodi, mještani Župe su “otvoreno, iskerno, dali glas kolaliciji “Za budućnost Crne Gore”  braneći svetinje, Rusiju i Srbiju”.
-Pozivamo budućeg premijera,  gospodina Zdravka Krivokapića da ne pristane pritiske,  diskriminaciju Srba, tačnije ucjene koncerna Vijesti, kao i dijela funkcionera Pokreta za promjene  koji prethodnih dana najavljuju izlazak iz Demokratskog fronta – zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve