Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

“Građani Budve dokazali da se ne boje”

Izborna lista "Dragan Krapović - Budva je naša nacija - Demokrate - Demokratska Crna Gora" saopštila je u reagovanju da su građani Budve upravo dokazali da se ne boje koalicije DPS, SD, Crnogorska, LP.

Izborna lista “Dragan Krapović – Budva je naša nacija – Demokrate – Demokratska Crna Gora” saopštila je u reagovanju da su građani Budve upravo dokazali da se ne boje koalicije DPS, SD, Crnogorska, LP.

“Građani Budve dokazali da se ne boje”

Podsjetimo, kandidat DPS-a na odborničkoj listi “Za Budvu! Za Crnu Goru! Milo Đukanović-DPS, SD, Crnogorska, LP” Suzana Pribilović kazala je da će ta partija odbraniti metropolu turizma od udara primitivizma, navodeći da građani Budve i Crne Gore ne smiju da zaborave istinu o dešavanjima u tom gradu prethodna dva mjeseca.

“Kako informacije odavno više ne prenose golubovi pismonoše ili telegrafi, pravu istinu građani Budve i Crne Gore imali su priliku da vide posredstvom medija i društvenih mreža. Onu istinu koja govori o kupovini opozicionog odbornika, o privatnom obezbjeđenju koje je potpuno obesmislilo institucije sistema i na kraju surovu silu pripadnika policije, koja će svoje mjesto naći u svim relevantnim izvještajima o stanju ljudskih prava u Crnoj Gori”, navode u reagovanju.

Vi ste, kako navode, odlučili da građanima Budve stavite dodatni teg oko vrata i blokirate rad Opštine Budva.

“Opsadno stanje, pendreci i suzavci potpuno su ogolili Vaše shvatanje demokratije i pristojnog društva, jer Vi jedino znate da vladate strahom i ucjenama. Građani Budve su upravo dokazali da se ne boje i da poštovanje ovakvoj ‘pendrek koaliciji’ nikada neće ukazati. O Vašem protivzakonitom djelovanju, kojim ste teško prekršili službeni položaj i opravdali djelovanje grupe odbornika u Budvi, najbolje svjedoči naša krivična prijava koja bi, u svakoj iole demokratskoj državi, bila najhitnije procesuirana a pravda zadovoljena”, dodaju u saopštenju.

Spočivati nama, dalje navode, da imamo neutoljivu želju za vlašću po bilo koju cijenu je jednako istinito kao i svako slovo Vašeg saopštenja.

“Istina je da će 30. avgusta građani Budve, nikad ubjedljivije, pokazati svoj stav o Vama i DPS-ovoj rušilačkoj politici. Istina je da Demokrate Budve, nikada spremnije, ulaze u izbornu utakmicu koja će još jednom potvrditi ispravnost naše politke i energije koju ulažemo u Budvu, jer Budva je naš grad, jer Budva je naša nacija!”, zaključili su u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve