Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

GP URA: Iza Demokrata stoje nekultura i frustracije, a o našoj partiji njenom lideru govore rezultati

Nastavljaju, kako kažu, dalje “ne pridajući značaj marginalnim desničarskim partijama, izdanicama Srpske radikalne stranke iz Srbije dvijehiljaditih”.

Dok se destruktivna, desničarska partija Alekse Bečića i Borisa Bogdanovića bavi trivijalnostima URA se neće baviti takvim stvarima već ozbiljnim državnim poslovima koji će značiti bolji život svih građana, poručuju iz Građanskog pokreta URA.

“Naša predana i istrajna borba protiv kriminala i korupcije daje već rezultate u rekordnoj naplati poreskih obaveza dok Crna Gora bilježi rekordnu posjetu turista, veću od one iz 2019. u istom periodu”, naveli su u saopštenju.

Nastavljaju, kako kažu, dalje “ne pridajući značaj marginalnim desničarskim partijama, izdanicama Srpske radikalne stranke iz Srbije dvijehiljaditih”.

“Dok će se njihovo jedino djelovanje u politici mjeriti ličnim frustracijama, nekulturom, primitivizmom a umijeće u vođenju državnih poslova zamjenom parketa i tapeta o Građanskom pokretu URA i njenom lideru pisaće istorija. Ipak da ih nije takvih razlika se ne bi ni primjećivala, stoga kako i njihov mentor Milivoje Katnić reče – Hvala Demokratama”, zaključuju iz GP URA.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mrs-Mrs
05.06.2022-16:19 16:19

URA -OBJASNITE GRADJANIMA CG !! KAD SU CETNICI IMALI KULTURU – DEMOKRATE NA CELU -BECIC- SU CETNICKA PARTIJA  I NA NJIMA  SE NE OBRACA PAZNJA BILO STO  I BILO KAKVA  UVRIJEDA -DEMOKRATE SU STARE-CETNICKE MUSTERIJE ONI ZNAJU SAMO DA PALE I RUSE PO CG !!