Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

GP Nova ljevica podržala Đukanovića u drugom krugu

U izazovnom političkom trenutku u kojem se Crna Gora nalazi, po riječima Mijovića, najbitnije od svega je ''očuvanje njenog građanskog koncepta, ustavnih odrednica, kao i evroatlanskog puta''

P Nova ljevica poziva sve svoje članove i simpatizere da podršku u drugom krugu predsjedničkih izbora daju Milu Djukanoviću, kao garantu evropskog evroatlanskog puta i očuvanja građanskog karaktera naše države, poručio je predsjednik tog Pokreta Saša Mijović.

U izazovnom političkom trenutku u kojem se Crna Gora nalazi, po riječima Mijovića, najbitnije od svega je “očuvanje njenog građanskog koncepta, ustavnih odrednica, kao i evroatlanskog puta”.

“Zbog toga podršku Nove ljevice ne može dobiti kandidat Jakov Milatović koji predstavlja sve ono što Crnoj Gori ne treba. Od ideje otvorenog Balkana do podrške svakog velikodržavnog nacionaliste iz Srbije koji je imao nešto da kaže o crnogorskim izborima. Zato GP Nova ljevica poziva sve svoje članove i simpatizere da podršku u drugom krugu predsjedničkih izbora daju Milu Djukanoviću, kao garantu evropskog evroatlanskog puta i očuvanja građanskog karaktera naše države”, poručio je Mijović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve