Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Gorčević: Vuković autokratski prkosi izbornoj volji

Prema njenim riječima, Vuković bi da prolongira ''izvjesnost koja ga čeka''

Vuković nastavlja da se legitimiše kao uzurpator kome je jedini motiv da prkosi svojim građanima, što je odlika svih političara sa autokratskim manirima, ocijenila je članica Predsjedništva pokreta “Evropa sad” Maida Gorčević nakon što je Upravni sud odbio tužbu tog pokreta o poništenju ponovnog izbora Vukovića za gradonačenika.

“Što se tiče doprinosa političkoj kulturi u Crnoj Gori – pozivamo nelegitimnog gradonačelnika da “odvajanjem od fotelje” da primjer kako se demonstrira dostojanstvo, te poštuje izborna volja građana, umjesto što se skriva iza nižerazrednih DPS jurišnika, glumeći konstruktivnost”, saopštila je Gorčević.

Prema njenim riječima, Vuković bi da prolongira ” izvjesnost koja ga čeka”.

“Potpredsjedniku DPS-a, nije bilo dovoljno da protivustavno odloži izbore, mijenja teritorijalnu organizaciju uslijed otpočetog izbornog procesa, te bude tzv. gradonačelnik suprotno odluci sudskih organa, već bi sada raznim opstrukcijama da prolongira izvjesnost koja ga čeka. Stoga, umjesto da odmah prihvati jasno iskazanu volju birača na šta ga pozivamo od 23. oktobra, Vuković nastavlja da se legitimiše kao uzurpator kome je jedini motiv da prkosi svojim građanima, što je odlika svih političara sa autokratskim manirima”, zaključila je Gorčević u reagovanju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
06.12.2022-22:36 22:36

Kakve primitivne..uvredljive zenturace..jos laze.. Cekajte Ustavni sud..Capito..!

Kemal
07.12.2022-10:08 10:08

Qvadis Maida.Kad udješ u pogrešan voz sve stanice su pogrešne.A kuda to ide taj ,,tvoj,, voz.Voz pun ko oko fašista i klerofačista i neonacista, zmija i guštera…svetosavskih eketremista i pedofila.prevaranata svih vrsta.Lopova,uličnih razbojnika i sjecikesa.Qvadis Maida.Taj tvoj voz niti putuje niti ima namjeru Evropsku destinaciju.Spominješ DPS.Maida.Da nije bilo DPS a nebi bilo ni M od Maida.Znam sigurno, stoposto bićeš izbacena na jednoj usputnoj stanici kao strano tijelo.Bez ičega,sama,u tudjem svjetu bez ikoga svog.Ružan osjecaj nemati nikoga svog.Maida.