Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Golubovci preplavljeni nepriličnim plakatima, DPS: Ostavili su trag za sobom, zna se čiji su potpis trobojke

Golubovci su jutros preplavljeni nepriličnim plakatima sa imenima članova DPS Glavnog grada i predstavnika vlasti u Golubovcima, a saobraćajna signalizacija je devastirana.

Golubovci su jutros preplavljeni nepriličnim plakatima sa imenima članova DPS Glavnog grada i predstavnika vlasti u Golubovcima, a saobraćajna signalizacija je devastirana.

“Najoštrije osuđujemo primitivne uvrede na račun jednog broja članova Demokratske partije socijalista u Golubovcima, i pozivamo nadležne institucije da što prije pronađu aktere koji crtaju mete ljudima i ujedno uništavaju državnu imovinu.

Političko licemjerje ponovo je na djelu. Protivnici naše politike, kukavički, pod velom noći, štampaju i lijepe imena ljudi, koji godinama doprinose razvoju Golubovaca. Nazivati špijunima i pogrdnim imenima ljude koji doprinose razvoju Zete i Podgorice, koji se bore za nove kilometre saobraćajnica, nove obrazovne institucije i bolja radna mjesta, mogu samo oni koji mrze našu zajedničku kuću i koji ne žele njen napredak. Za njih je normalno vrijeđati graditelje i promotere moderne Crne Gore, ali zato svaki dobronamjerni građanin Zete ovaj čin osuđuje”, navedeno je u saopštenju podgoričkog DPS-a.

Namjerno ili ne, autori su ostavili trag za sobom, dodaju u saopštenju.

“Trobojke i krst sa četiri ocila su prepoznatljivi simboli, zna se čiji. Poručujemo počiniocima da će ih pravda stići, da će se DPS potruditi da i nakon 30. avgusta ostanu tamo đe im je mjesto. Mi ne možemo drugačije nazvati one koji skriveno i mučki postupaju prema svojim komšijama, ili rade protiv interesa naselja, grada i države do – kukavicama, plaćenicima i izdajnicima”, zaključili su u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
tika taka
09.08.2020-17:39 17:39

ONI SU CUDNA NEKA VRSTA..PLACENICI SU I IZDAJNICI I NIMALO SE TOGA NE STIDE..ZA NEVJEROVAT