Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Godina izazovna, projekti nijesu stopirani

Neki idu sporije zbog manjeg broja radne snage i poštovanje mjera. Kao što je Hotel Zeta

Zabrinjava epidemiološka situacija u Danilovgradu, naročito posljednjih mjeseci, kazala je predsjednica Opštine Zorica Kovačević. Iako je godina bila veoma izazovna, kaže da nijedan kapitalni infrastrukturni projekat nije zaustavljen.

Navodeći da su građani disciplinovani i poštuju mjere nadležnih, Kovačević u Jutarnjem programu TVCG kaže da se Danilovgrad nalazi između dva velika grada – Podgorice i Nikšića.

“Moja molba i poruka su da poštujemo mjere i čuvamo zdravlje”, rekla je Kovačević, i najavila donacija tamošnjem Domu zdravlja.

Ponosni su, kaže, na rad Hitne pomoći i Doma zdravlja: “Veliki je broj kućnih posjeta. Sve je više posjetilaca u kovid ambulanti”.

Nadležne opštinske službe kaznile su, kaže, veoma mali broj ljudi, jer nastoje da djeluju preventivno.

Uprkos izazovnoj godini, kaže ona, izvršenje budžeta će biti više od 90 odsto. Započeta je realizacija i drugih projekata, vjerujući da će svi biti završeni u drugoj polovini naredne godine.

Završili su, kaže, više od 10 km puteva, nasuli i asfaltirali veliki broj njih, a bilo je pomoći i za poljoprivredu.

“U vremenu teške situacije ipak smo uspjeli da ne zaustavimo projekte. Neki idu sporije zbog manjeg broja radne snage i poštovanje mjera. Kao što je Hotel Zeta. Rekonstrukcija je trebalo da bude završena do danas. Raduje nas da smo bili posvećeni građani”, kaže Kovačević.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve