Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

GI 21.maj: Za komediju oko manjinske vlade najmanje kriva odlazeća vlast i nesposobne stranke

Crna Gora se već duže vrijeme nalazi u političkom haosu što odgovara samo njenim neprijateljima i najgorim slojevima društva

Crna Gora se već duže vrijeme nalazi u političkom haosu što odgovara samo njenim neprijateljima i najgorim slojevima društva. Država bez vlade i ogorčeni građani razočarani u mahom propalu, lukrativnu i ravnodušnu političku klasu, slika su društva koje se do kraja urušilo u posljednje dvije godine, naveli su iz Građanske inicijative “21.maj”.

“Parlamentarna većina formirana pod plaštom tuđih interesa i uz mentorstvo SPC uspjela je za kratko vrijeme da nadmaši sve prethodne bedastoće DPS-a i njegovoih lojalista. Zato nikad nijesmo bili udaljeniji od EU i ujedno suočeni sa prilikama koje jedino mogu ići na ruku velikosrpskoj i proputinovskoj politici, regionalnom i domaćem organizovanom kriminalu i širenju beznađa i nestabilnosti”, ističu iz GI “21.maj”.

Sve je to, dodaju, razlog da se aktuelna politička lakrdija što prije prekine.

“Pritom, za aktuelnu komediju oko manjinske vlade najmanje je kriva odlazeća vlast i nesposobne stranke koje su je podržavale a sve više se radi o odgovornosti državotvornih partija i naročito URE koja se pogubila u svojim kalkulacijama i vratolomijama”, zaključuje GI “21.maj”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve