Četvrtak, 25 Jula, 2024
Rubrika:

GI 21. maj: Vladajuće partije uspjele da svoju politiku pretvore u teško nadmašivo ruglo

Ne čudi ih, kako kažu, što je crnogorska politička scena postala zbirka ''raznobojnih kreatura upakovanih u marionetske i prevarantske partije''

Vladajuće partije su uspjele da svoju politiku pretvore u teško nadmašivo ruglo, ocjenjuju iz Građanske inicijative “21. maj”.

“Tamo gdje je stari režim bio najgori, ako izuzmemo kriminal i korupciju u čemu će zadugo biti nedostižan, novi režim se “pomučio” da postane još gori. Tamo gdje je stari režim bio najbolji, novi režim se svojski potrudio da i to gurne unazad”, naveli su iz GI u saopštenju za medije.

Zato i ne čudi, kažu, što je crnogorska politička scena postala zbirka “raznobojnih kreatura upakovanih u marionetske i prevarantske partije”.

“Nedavno je crnogorska javnost mogla da vidi Kneževićevo potonuće dok je gostovao u ulozi vrcavog Vučićevog sluge u beogradskom šovinističkom mediju. Zatim je uslijedila neofašistička retorika Nikšićkog gradonačelnika i naknadna slaboumna advokatska tirada njegove partije, ali i mizerno ćutanje niza stranaka bez kojih bi Mandić boravio na periferiji Nikšića. Predstava koja dodatno potvrđuje vladajuće ruglo danima se odvija i u Podgorici gdje imamo raspalu vlast, dok bivši i sadašnji odbornici PESa lakrdijaše i to na način najsličniji budvanskoj “složnoj braći” iz bivšeg DFa”, dodaju iz GI.

Na kraju se pojavi, prema njihovim riječima, i “IBAR premijer” da bi u pauzi između “humane” antihrvatske rezolucije i straha od suočavanja sa “voljenim” ministrom, kako kažu, “skandalozno zaboravio na susret sa predsjednikom Bugarske”.

“Kada svemu ovome dodamo i poslovične pakosti i “državničku zabrinutost” Milatovića onda je jasno o kakvim se sve “narodnim predstavnicima” radi. Ovakva galerija tzv. političara i klovnovskih partija bila bi već počišćena sa vlasti da im protivnici i dalje nijesu memljivi DPS, njegova posluga raspoređena u taktičkim “suverenističkim kolonama” ili npr. najavljeni “evropski progresivisti” koji se rađaju iz utrobe starog režima”, zaključuju iz GI 21. maj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Trojica
19.06.2024-15:22 15:22

A dje ste vi filozofi ?
Prevaranti ste obični i do saopštenja
od vas nijesmo ništa čuli ni vidjeli
a zemlja propada i propada.
Sram vas bilo!