Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

GI ”21. maj”: URA i SNP odlučili da prije ostalih napuste brod koji tone

''Ovim su URA i SNP odlučili da prije ostalih napuste brod koji tone, ostavljajući Krivokapića i Bečića, da uz “kreativnu” podršku Joanikija, razvijaju klerikalni model tzv. demohrišćanskih snaga koje će zajedno sa DFom završiti u opoziciji''

Najveća upotrebna vrijednost jučerašnjeg Memoranduma o saradnji izmedju dvije odbjegle stranke parlamentarne većine i partija manjinskih naroda je u tome što je na taj način stavljena tačka na postizborni prevarantski Sporazum, saopšteo je iz Građanske inicijative “21. maj”.

”Ovim su URA i SNP odlučili da prije ostalih napuste brod koji tone, ostavljajući Krivokapića i Bečića, da uz “kreativnu” podršku Joanikija, razvijaju klerikalni model tzv. demohrišćanskih snaga koje će zajedno sa DFom završiti u opoziciji.

Preostaje još samo da Parlament odbaci halucinogeni budžet sa pratećim paketom odokativnih ekonomskih mjera i propisa, čime će se okončati populistička agonija. I tada će se nastaviti politički cirkus ali će šatra biti sužena i vanredni izbori biće jedino moguće rješenje”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Rovca sa katunima bez struje
16.12.2021-09:54 09:54

Krivokapic Zdravko i pokojni Momir Bulatovic su dva nekoruptivna ali I vrlo obrazovana premijera sa jasnom vizijom naše države.Da je Momir osto na vlasti Crna Gora bi drugacije izgledala I nebi bila pokradena . Ako Zdravko ostane na vlasti ocekujese boljitak našega naroda ali je uslov da pustimo coeka I saradnike da rade svoj posao.