Četvrtak, 25 Jula, 2024
Rubrika:

GI 21. maj: Problem je u Spajiću, PES-u i Demokratama

Prema njuhovim riječima ova štetočinska i licemjerna Rezolucija upakovana u humanističke pobude samo je još jednom potvrdila kakvi su se bizarni likovi i banalne stranke dočepali vlasti

Crnogorski parlament je juče glasovima 41 teledirigovanog poslanika usvojio tzv. Rezoluciju o genocidu u Jasenovcu. Time su Mandić i Knežević, kao tipični politički petokolonaši, uspjeli da proguraju parlamentarni akt koji je motivisan velikosrpskom relativizacijom međunarodne Rezolucije o genocidu u Srebrenici i željenom konfrontacijom sa Republikom Hrvatskom, saopšteno je iz Građanske inicijative 21. maj.

“Ali, problem nije u ovoj dvojici Vučićevih batlera i njihovim strankama koje od osnivanja djeluju u interesu zvaničnog Beograda. Problem je u karikaturalnom Spajiću i njegovoj tupavoj stranci, kao i u podmukloj klero-političkoj grupi koju predvodi “groteskni tandem” Bečić i Bogdanović”, kažu u GI 21. maj.

Prema njuhovim riječima ova štetočinska i licemjerna Rezolucija upakovana u humanističke pobude samo je još jednom potvrdila kakvi su se bizarni likovi i banalne stranke dočepali vlasti.

“Pritom su se Spajić i njegovi neznaveni ministri u najkraćem roku narugali IBAR-u i pokazali da se njihova Crna Gora najugodnije osjeća kada je u naručju najgore od balkanskih politika. Istovremeno, Premijer “od riječi” je uspio da u Zagrebu stekne status prevaranta i Crnu Goru već od juče gurne korak unazad od EU. Konačno, za ovu i svaku buduću sumanutu i anticrnogorsku odluku adresa su isključivo PES i Demokrate čiji politički nestanak bi obradovao svakog odgovornog i trezvenog građanina”, zaključuju u GI 21. maj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve