Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

GI 21. maj: Kojem sada okupatoru ustupamo našu zemlju?

Zato pozivamo ministra Damjanovića da objavi svu dokumentaciju vezano za zahtjeva porodice Karađorđević za povraćaj nepokretnosti oduzete za vrijeme nacionalizacije imovine od strane tadašnje vlasti u DFJ I SFRJ

Obavještavamo javnost Crne Gore da je GI 21. maj danas podnijela Zahtjev shodno Zakonu o slobodnom pristupu informacijama, Ministarstvu finansija da objave dokumentaciju u vezi ustupanja imovine Crne Gore okupatorskoj porodici Karađorđević, saopštio je Koordinacioni odbor GI “21.maj”.

“Smatramo da svako ima pravo da dobije ono što je njegovo, ako je sve u skladu sa zakonima i Ustavom Crne Gore, bez izuzetka. Zato pozivamo ministra Damjanovića da objavi svu dokumentaciju vezano za zahtjeva porodice Karađorđević za povraćaj nepokretnosti oduzete za vrijeme nacionalizacije imovine od strane tadašnje vlasti u DFJ I SFRJ.

Nakon jučerašnjeg drugog desanta na Crnu Goru, i ilegalnog krijumčarenja srpske klerikalne elite Abazović je potpisao protivustavni i antidržavni Ugovor sa Srpskom crkvom i time ustupio kulturnu nasleđe svih crnogorki i crnogoraca ali i dio imovine naše države. Kao i svaka izdaja rađena je tajno, organizovano i dirigovano iz Beograda od strane korumpirane vlasti predsjednika Vučića. Ako pojedinci ćute zbog afera, slobodni građani će braniti interese Crne Gore. Zato nas interesuje da li ova Vlada planira još neke ustupke vlastima iz Beograda”, navode u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
04.08.2022-21:37 21:37

Dati isto onoliko koliko su im dale Slovenija, Hrvatska, Makedonija pa i Bosna ali dobro izmjeriti od šake do lakta da im ne ostanemo što dužni. Stari paštrovići znaju da im prevarantska familija karađorđevića nije nikad platila imanja, a čak im nijesu platili ni dnevnice kulučenja na ljetnjikovcima u Miločeru. Oni su dužni Crnoj Gori platiti pljačku kuća i sve imovine građana koji nijesu potpisali lojalnost kralju kocke i dugova čuvenom kralju Peri. Crnoj Gori su dužni platiti ratne reparacije Austrije od preko dvije milijarde maraka u zlatu koje su takođe opljačkale. Dužni su platiti pljačku narodne banke i građana… Pročitaj više »

DUKLJA
05.08.2022-15:08 15:08

KAO ŠTO VAM JE POZNATO,ZAPOČELO SE SA VLADIMIROM PAVIĆEVIĆEM ,POTPREDSJEDNIKOM NOVE STRANKE (REPUBLIKA SRBIJA) I POSLANIKOM U NARODNOJ SKUPŠTINI REPUBLIKE SRBIJE ,ANGAŽOVANOG ZA PREDSJEDNIKA CRNOGORSKE STRANKE 2018 GODINE.DA LI JE TADAŠNJENJEGOVO ANGAŽOVANJE BILO DIRIGOVANO IZ BEOGRADA,TREBA DA ODGOVORE BOLJE UPUĆENI,TO JEST ONI KOJI SU GA DOVUKLI IZ BEOGRADA I IMENOVALI ZA PREDSJEDNIKA CRNOGORSKE.SADA JE NEPOMENIK SAVJETNIK SRPSKOG PATRIOTE VLADIMIRA JOKOVIĆA,POTPESJEDNIKA U 43 VLADI CRNE GORE.SHODNO NAVEDENOM INFORMACIJA SE MOŽE DOBITI DIREKTNO OD PAVIĆEVIĆA,