Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

GI 21. maj: Ko tačno prijeti dvojici Filipovića?

Građanska inicijativa ''21. maj'' zahtijeva odlučnu i efikasnu istragu kako bi se nesumljivo utvrdio identitet svih osoba koje prijete dvojici Filipovića

Građanska inicijativa “21. maj” podnijela je prijavu Upravi policije Crne Gore protiv osobe koja se predstavlja da je navodno Andrija Andro Stanišić a koja je 31. avgusta putem društvenih mreža prijetila kritičarima vlasti u Crnoj Gori i Srbiji Ljubomiru Filipoviću, izvršnom koordinatoru Građanske inicijative “21. maj” i Stevanu Filipoviću, univerzitetskom profesoru iz Beograda.

Osoba koja se predstavlja da je navodno Stanišić objavila je navodno svoju ličnu fotografiju sa automatskom puškom uz poruku “U lov na vepra kroz Budvu Andro S Ljuba i Stevana Filipovića”. Na toj fotografiji vidljiva je na zidu i slika aktuelnog premijera Crne Gore što vodi zaključku da je za tu osobU Dritan Abazović autoritet koji se poštuje i voli.

Stevan Filipović iz Beograda je danas podnio prijavu Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srbije pri čemu je u prijavi iskazao i bojazan da bi se moglo navodno raditi i o sinu visokopozicioniranog pripadnika jednog od kriminalnih klanova u Crnoj Gori.

Građanska inicijativa “21. maj” ocjenjuje da dovođenje ovih osoba sa neklim od klanova u Crnoj Gori i njihovim pripadnicima treba uzeti sa rezervom jer ne treba isključiti postojanje namjere određenih struktura da kroz lažno predstavljanje određenih informacija naude dvojici Filipovića.

Građanska inicijativa “21. maj” prošlog se mjeseca obratila čelnicima Vlade, MUP i Uprave policije i ukazala da  kriminalne i bezbjednosno-obavještajne strukture sve češće pristupaju određenoj vizualizaciji koja Abazovića legitimiše kao njihovog zaštitnika kako bi mu nanijeli političku štetu pri čemu Ljubomir Filipović može postati svojevrsni glineni golub i prateća, kolateralna, šteta.

Građanska inicijativa “21. maj” zahtijeva odlučnu i efikasnu istragu kako bi se nesumljivo utvrdio identitet svih osoba koje prijete dvojici Filipovića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve