Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

GI ”21. maj”: Kako to izgleda kada komunistički stradalnik konvertira u imaginarnog demohrišćanina

Pritom se, kako su naveli, nada da će u međuvremenu, zajedno sa dvojicom zakulisnih kreatora programa ''Putuj Evropo...'', uspjeti da javne finansije molitvenom snagom priključi na američke federalne rezerve

Sinoćni intervju premijera Krivokapića na TVCG je kao i uvijek podsticajan za operetska djela. Umjesto da javno podnese ostavku jer predstavlja vladu koja liči na raspali mašinski strug on je, sa istom pouzdanošću kao i do sada, najavio uslovan pad vlade za pola godine, saopštili su u zajedničkom saopštenju Miodrag Živković, Ljubomir Filipović i Rade Bojović iz Građanske inicijative ”21. maj”.

Pritom se, kako su naveli, nada da će u međuvremenu, zajedno sa dvojicom zakulisnih kreatora programa „Putuj Evropo…“, uspjeti da javne finansije molitvenom snagom priključi na američke federalne rezerve.

”Time bi se zadovoljili apetiti diletantske parlamentarne većine i ujedno bi se podstakao razvoj demohrišćanske stranke koja treba da pomjera „brda i doline“ u raspaloj crnogorskoj politici”, dodali su.

”Bizarne najave kladioničarskog ekonomskog programa, koji je po riječima Krivokapića najkrupnije dostignuće nakon 70 godina „diktature i neslobode“, samo su još jedna potvrda kako to izgleda kada „komunistički stradalnik“ konvertira u „imaginarnog demohrišćanina“ ili kako to izgleda kada se nekvalifikovanim ministrima pomiješaju u glavi liberalne teorije i sovjetska privredna praksa”, zaključili su u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
džudović
28.12.2021-09:49 09:49

Krivokapić i njegovi banditi pokušavaju lažima da obmanu građane. Nažalost ima i takvih koji vjeruju ovim prevarantima koje je na vlast instalirala Crkva Srbije saradnička organizacija BIA i SVR i GRU. Moj savjet je da prije nego ostanemo bez plata i penzija onemogućimo ovima te su napravili budžet da uteknu iz zemlje. Treba im suditi za posljedice koje su izazvali. Mislim sa predumišljajem, namjerno.