Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

GI 21. maj: Eksperti toliko traženi da i danas računaju na apanaže države

Bilo bi uputnije da Spajić pošalje pasoš, a ostane van Crne Gore i svoje veliko ekonomsko znanje stavi na raspolaganje nekim drugim finansijskim hazarderima

Kakav je odnos bivših nosilaca visokih javnih funkcija prema državi koju su predstavljali, uvjerljivo pokazuje i odgovor samozvanog eksperta Milojka Spajića na poziv da vrati diplomatski pasoš koji je nelegalno zadržao i nakon razrješenja sa dužnosti – poručuju Andro Martinović, predsjednik Savjeta GI “21.maj” u Nikšiću i Rade Bojović, programski koordinator.

“U svom polupismenom tvitu, poručuje da je crnogorski diplomatski pasoš „bezvrijedan“ i da će ga predati kada se vrati u Crnu Goru.

Bilo bi uputnije da Spajić pošalje pasoš, a ostane van Crne Gore i svoje veliko ekonomsko znanje stavi na raspolaganje nekim drugim finansijskim hazarderima. Doduše, možda mu je potrebno da se vrati ne bi li aktivirao zahtjev da mu država Crna Gora isplaćuje funkcionersku nadoknadu u sljedećih godinu.

Imala je Crna Gora u svojoj istoriji jednog samozvanca na čelu, ali je njegova vladavina bila uglavnom uspješna”, naveli su.

„Eksperti“ koje je Crna Gora dobila sa Vladom Krikovakapića i Abazovića su toliko traženi da i danas računaju na apanaže države kojoj su nanijeli priličnu štetu, poručuju Martinović i Bojović.

“No, možda i ta žrtva nije uzaludna: barem ćemo nekog drugog poštedjeti njihovog znanja i umijeća”, zaključili su.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve