Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

GI ”21. maj” Budva podržava štrajk prosvjetara: Sramotno da premijer nije odgovorio na njihovu urgenciju

''Ocjenjujemo sramotnim gestom da premijer Abazović deset dana nije odgovorio na urgenciju da ih primi na razgovor da bi ovaj problem konačno bi riješen'', poručio je akademik Slobodan B. Medojević

Štrajk prosvjetnih radnika Budve ima punu podršku GI “21 maj”, Opštinske inicijative u Budvi, saopštio je akademik Slobodan B. Medojević, sekretar Kancelarije GI “21 maj“ u ovoj opštini.

Kako dodaje, zgrada za prosvjetare Budve koja se gradi u Budvi kao “Skadar na Bojani”

“Nije završena ni nakon 10 godina, zbog čega su prosvjetni radnici ovoga grada nažalost započeli štrajk glađu, uz šatore ispred Opštine i cjelodnevni protest koji već ulazi u drugi dan”, kazao je on.

Napominje da se GI “21 maj”, Opštinska inicijativa u Budvi, pridružuje zahtjevima budvanskih prosvetara da hitno uđu u zgrade, naročito oni koji su podstanari, kao i da kvadrat stana ostane u obećanom izosu od 650 eura i da Vlada i država garantuju da će tako biti.

“Ocjenjujemo sramotnim gestom da premijer Abazović deset dana nije odgovorio na urgenciju da ih primi na razgovor da bi ovaj problem konačno bi riješen”, poručio je Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve