Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Generalni sekretar OEBS-a čestitao Bečiću

Bečić je u svom odgovoru naglasio da će zakonodavni dom, sa neposredno izabranim predstavnicima, biti neophodna pokretačka promjena i da će pružiti puni doprinos da u atmosferi dijaloga i konstruktivne razmjene argumenata istinski budu zastupljeni interesi svih društvenih grupa i građana naše zemlje

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić primio je čestitku generalnog sekretara Parlamentarne skupštine OEBS-a Roberta Montelle, saopšteno je iz Skupštine.

Bečić

“Veliko mi je zadovoljstvo da Vam, u ime Parlamentarne skupštine OEBS-a, čestitam izbor za predsjednika Skupštine Crne Gore.

Koristim ovu priliku da zahvalim Skupštini Crna Gore – i crnogorskim vlastima – na odličnoj saradnji koju imamo, kao i članovima vaše delegacije u našoj skupštini na angažmanu i važnom doprinosu koji daju našim aktivnostima.

Drago nam je da je prva aktivnost “uživo” PS OEBS-a, nakon mjeseci karantina usljed pandemije kovida-19, bila Misija za posmatranje izbora u Crnoj Gori i želio bih sa vas pohvalim na podršci u tom smislu.

Drago mi je da su poslanici Skupštine na tako važnu poziciju izabrali mladog i aktivnog lidera kao što ste Vi, naročito jer se to desilo u periodu u kojem naši mladi treba da se osjete bliže politici.

Radujem se što ćemo se uskoro sastati i budite uvjereni u punu podršku Parlamentarne skupštine OEBS-a“.

U odgovoru kojim zahvaljuje Montelli, Bečić izrazio je zahvalnost Parlamentarnoj skupštini OEBS-a i njeni članovima što su u izazovnim vremenima uslijed pandemije koronavirusa poslali posmatračku misiju za parlamentarne izbore, što je predstavljalo još jednu potvrdu partnerske saradnje i podrške ove organizacije Crnoj Gori.

“Smatrajući da je kvalitetan rad Skupštine Crne Gore u ispunjavanju svoje zakonodavne, kontrolne i nadzorne funkcije neophodan za nastavak demokratizacije Crne Gore, kao njen predsjednik, pružiću puni doprinos da bude mjesto za razgovor i kreiranje politika za dobrobit svih njenih građana”, navodi se, između ostalog, u pismu Bečića  Montelli.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve