Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Garić: Nećemo dozvoliti kotorski scenario u Herceg Novom

Predsjednik Opštinskog odbora Crnogorske u Herceg Novom reagovao je na tvrdnje koje je gospodin Baždar i građanski pokret URA iznio na račun preduzeća Čistoća i izvršnog direktora istog, gospodina Arsića

Predsjednik Opštinskog odbora Crnogorske u Herceg Novom Vladimir Garić reagovao je na, kako on kaže, niz neistinitih tvrdnji koje je gospodin Baždar i građanski pokret URA iznio na račun preduzeća Čistoća i izvršnog direktora istog, gospodina Arsića.

Vladimir Garić

“Postavlja se pitanje zašto gospodin Baždar napada upravu jednog očigledno uspješnog preduzeća, koje ima očigledne rezultate i čiji su prihodi porasli za 100%. I kako to da su se ‘neregularnosti’ u poslovanju preduzeća pojavile tek sad kad je gospodin Baždar smijenjen sa mjesta predsjednika borda direktora? Da su neregularnosti zaista i postojale gospodin Baždar bi iste tokom svog angažovanja morao još ranije primjetiti”, izjavio je Garić.

Garić je dodao da je nekorektno osmišljavati ovakve napade naročito kada se zna da su napadi gospodina Baždara posljedica jasnog stava da se upravo njemu ne ostavi prostor za manipulacije jer mu uvažene kolege nijesu dozvolile da mu prođe odluka da izvještaje o radu preduzeća podnosi isključivo sam sebi.

“Građani Herceg Novog i sami znaju da je gospodin Arsić zajedno sa zaposlenima u značajnoj mjeri riješio problem gradske deponije, obnovio preduzeće, modernizovao kao i uvećao broj odlagališta za smeće. Takođe, povećanje radne snage je opravdano jer je Herceg Novi kao turistički grad dugo imao primjedbe na račun čistoće tokom trajanja ljetnje sezone što ove godine nije bio slučaj”, rekao je Garić.

Garić je na kraju zamolio i gospodina Baždara i druge kolege da se prestane sa pokušajima manipulacije građana Herceg Novog i da je ovo samo blijedi pokušaj prenošenja političkog scenarija Kotora na Herceg Novi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve