Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Funkcioneri i odbornici LP doniraće polovinu primanja za borbu protiv virusa

Funkcioneri i odbornici LP doniraće polovinu primanja za borbu protiv virusa, odlučeno je na današnjoj  elektronskoj sjednici Predsjedništva Liberalne partije

Funkcioneri i odbornici LP doniraće polovinu primanja za borbu protiv virusa, odlučeno je na današnjoj  elektronskoj sjednici Predsjedništva Liberalne partije.

foto Ilustracija

“Na ovaj način liberali će u okvirima svojih mogućnosti dati doprinos u borbi protiv virusa covid – 19. Jedan broj humanih građana, sportista i preduzeća svakodnevno na sličan način svojim donacijama ili humanitarnim radom daju primjer da u vremenu velikih kriza kao što je ova humanost i saosjećanje predstavljaju vrline koje bi trebale biti pravilo. Među prvima svoj doprinos putem uplate donacije dao je i predsjednik Liberalne partije Andrija Popović koji je iznos od 10.000 eura takođe usmjerio na račun Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti”, ističu u LP-u.

Ujedno mole sve građane Crne Gore da sa najvećom ozbiljnošću prate i primjenjuju sve preporuke i naredbe koje dolaze iz Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, Vlade Crne Gore i Ministarstva zdravlja.

“Ovo nije vrijeme kada se bilo koji oblik nepoštovanja smije dopustiti. Budimo odgovorni prema sebi, svojoj porodici i cijeloj državi, ostanimo doma”, zaključuju u LP-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve