Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Funkcionalnost države zajednički interes

Na sastanku su razmotrena pitanja koja se tiču funkcionalnosti države, institucija i njihovog daljeg razvoja, bez čega nema ni demokratskog ni ekonomskog napretka zemlje

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, predsjednik Skupštine Aleksa Bečić, predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić i potpredsjednik Vlade Dritan Abazović razgovarali su na sastanku, koji je inicirao premijer Krivokapić o pitanjima koja su nacionalno važna i za vlast i za opoziciju, i za sve građane Crne Gore.

Na sastanku su razmotrena pitanja koja se tiču funkcionalnosti države, institucija i njihovog daljeg razvoja, bez čega nema ni demokratskog ni ekonomskog napretka zemlje.

Na sastanku su razmotrena pitanja koja se tiču funkcionalnosti države, institucija i njihovog daljeg razvoja, bez čega nema ni demokratskog ni ekonomskog napretka zemlje. Iskazana je spremnost da se taj interes slijedi kao zajednički nacionalni interes i unapređuje zajednička odgovornost prema potrebi daljeg razvoja Crne Gore kao evropskog društva, kvalitetnijeg životnog standarda i slobode pojedinca.

Razgovarano je i o pitanjima koja su bila predmet nerazumijevanja u prvim etapama funkcionisanja kohabitacije i iskazana je spremnost da se većom inicijativnošću za saradnju i konstruktivnošću u dijalogu unapređuju i stvaraju uslovi da imamo model kohabitacije, koji će voditi efikasnijem funkcionisanju vlasti i doprinositi kvalitetnijem legitimisanju Crne Gore i njene demokratije u međunarodnoj javnosti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Jelena
15.01.2021-18:42 18:42

Tako Krivokapiću , mora drzava da se poštuje, stiglo pismo, i u pismu kako sljedit demokratiju. Podrška za predsjednika Đukanovića !