Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Franeta: Šteta po turizam cijele Crne Gore

''Došlo je do potpunog bezakonja, nasilnog upada u Turističku organizaciju grada Budve, napada na jednu ženu i zvaničnu direktoricu TO Budva, te ovim putem obavještavamo javnost, ali i molimo predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića, potpredsjednika Dritana Abazovića kao i nadležno ministarstvo na čelu sa Jakovom Milatovićem, da ovom bezakonju stanu na put''

Lider Prave Budva Aleksandar Franeta pozvao je premijera Zdravka Krivokapića, vicepremijera Dritana Abazovića i ministra ekonomskog razvoja Jakova Milatovića da stani na put bezakonju i utiču na to da se odblokira rad Turističke organizacije Budve.

”Prava Budva je zaprepašćena događajima koji se zadnjih dana dešavaju u Budvi u vezi sa Turističkom organizacijom našeg grada. Došlo je do potpunog bezakonja, nasilnog upada u Turističku organizaciju grada Budve, napada na jednu ženu i zvaničnu direktoricu TO Budva, te ovim putem obavjestavamo javnost, ali i molimo predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića, potpredsjednika Dritana Abazovića kao i nadležno ministarstvo na čelu sa Jakovom Milatovićem, da ovom bezakonju stanu na put. Takođe molimo i svoje kolege iz Demokratskog fronta da pokažu korektnost. Ovu situaciju treba da razriješe nadležni organi na način da se spuste tenzije u gradu i da se odblokira rada TO Budva, jer naš grad trenutnim stanjem trpi ogromnu štetu kao i turizam čitave Crne Gore. Prava Budva će se kao i do sada boriti da sve bude riješeno zakonskim putem”, zaključio je Franeta u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve